Mit forfatterskab

Her er mine udgivelser – Stellas Rejse er en e-bog, og Skibenes Ø fås både som paperback og e-bog.

Øvrige bøger findes nok lettest på bibliotekerne.


Læs her:

Stellas Rejse, udgivet på SAXO Publish 2014- kan købes her:

Pris ca. 65 kr.

Stellas rejse ny forside

“Stellas rejse” er et eventyr for børn fra ca. 10-12 år.

Pigen Stella kommer ud på et eventyr med drengen Georg i hans stjernebåd natten inden hendes 12 års fødselsdag. Han beder hende om at følge med for at redde hans verden og sætte tiden i gang igen, og undervejs møder hun både den onde Onkel Blå, der vil standse tiden for altid, og hun kommer på eventyr blandt stjernerne og på havets bund. Her lærer hun om de 12 verdener i astrologiens store hjul og møder både mærkelige væsener og får mægtige venner.
Hvordan gør du? Bare send mig en e-mail!

Læs smagsprøve fra e-bogen her.


Jeg har i tidens løb fået udgivet adskillige noveller, alle med bornholmsk tema.

Skulle du få lyst at læse et par stykker, klik da ind på mine “noveller” til venstre.


Jeg har også skrevet 5 romaner, igen med historisk, bornholmsk tema.

Læs nedenunder:

NB! Du kan læse smagsprøver på mine 4 udgivne bøger – klik i menuen til venstre!

“Oprørets Børn”, udgivet på Gornitzkas forlag i 1993.

En historie for større børn og alle andre med trang til eventyr om dengang i 1658, da Bornholm var svensk og en lille gruppe oprørere fra Hasle satte sig op imod den svenske kommandant Prinzensköld, ledet af Hasleborgmesteren Peder Olsen, præsten Poul Ancher og kaptajnen og eventyreren Jens Kofoed. Hovedpersonen er drengen Mads Pedersen, tjenestedreng hos Poul Ancher, som kastes ind midt i begivenhedernes centrum.
Læs smagsprøve samt 1. kapitel her!
Du kan også købe bogen hos mig. Pris: 80kr. + forsendelse. Bare send mig en e-mail!

“Tyrannen på Hammershus” udgivet på Gornitzkas forlag, 1995.

En selvstændig fortsættelse af “Oprørets Børn”, hvori Mads Pedersen, der nu er 17 år gammel, kommer til at møde Leonora Christina og Corfitz Ulfeldt, der fra 1660 -61 sidder som fanger på Hammerhus – men han glemmer heller ikke at inddrage sin bedste veninde, Stina, i begivenhederne.
Læs smagsprøve samt 1. kapitel her!
Du kan også købe bogen hos mig.Pris: 80 kr. + forsendelse. Bare send mig en e-mail!

“Sigrid Gudmundsdatter” udgivet på Gornitzkas forlag, 1998.

handler om den unge bondedatter Sigrid, der oplever Bornholm i 1259 under fyrst Jaromars erobring af øen. Hendes kærlighed står sin prøve mellem bondesønnen Regnar og den unge sværdridder Johan, der også bringer mysteriet om den Hellige Gral ind i hendes liv. Træske munke og ædle ridder deltager i jagten på en mystisk tempelherreskat, og Sigrid befinder pludselig i centrum for det hele.Læs smagsprøve samt 1. kapitel her!
Du kan også købe bogen hos mig.Pris: 100 kr. + forsendelse. Bare send mig en e-mail!

“Svanens mysterium – en bornholmsk gralsfortælling” udgivet på Gornitzkas forlag, 2003.

”Svanens mysterium – en bornholmsk gralsfortæling” er en fortsættelse af “Sigrid Gudmundsdatter”, hvor Sigrids onkel Svend drager ud fra Bornholm til Norge og Skotland i jagten på Svanens og den Hellige Grals mysterium. Undervejs oplever han både kærlighed og store farer, og hjemme på Bornholm må familien undgælde for hans valg. Undervejs får bogens hovedpersoner lov til at opleve sagn og myter fra mange steder og tider i deres søgen, et stort drama rulles op, og prisen for visdom og barmhjertighed bliver dyrekøbt. Samtidig er der spor af viden, der i en senere tid udviklede sig til det, vi idag kalder videnskab. Læs smagsprøve samt 1. kapitel her!

 

Du kan også købe bogen hos mig. Pris: 125 kr. + forsendelse. Bare send mig en e-mail!

Skibenes ø, udgivet på Forlaget Underskoven, 2009.

På Bornholm er klipperne mange steder fyldt med helleristninger, magiske billeder fra bronzealderens verden for ca. 3000 år siden. Og netop denne verden åbner sig for handelsmanden Agatheiros fra Kreta og den ægyptiske skriver Maat-sbau, da de skal finde et hjem til en stor gave fra guderne. Vi følger deres dramatiske rejse gennem Vesteuropa, hvor de undervejs havner i lokale konflikter på Møn og Bornholm, men også lærer mange mysterier og kærligheden at kende. Læs smagsprøve samt et kapitel her!

 

Du kan også købe bogen hos mig. Pris: 150 kr. + forsendelse. Bare send mig en e-mail!

Nu som e-bog – klik ind her:

https://www.saxo.com/dk/skibenes-oe_epub_9788740472257